Zoute Grand Prix 2023 van 5 tot 8 oktober 2023

Zoute Grand Prix 2023 van 5 tot 8 oktober 2023

 

BESCHRIJVING

Van 5 tot 8 oktober 2023 vindt ons grootste en belangrijkste evenement, ZOUTE GRAND PRIX, plaats. Het zal Knokke-Heist omtoveren tot een auto-, kunst-, cultuur- en lifestylewalhalla.

ZOUTE GALLERY by EY
Geniet van een fascinerende reis naar het verleden wanneer u de expositie van klassieke wagens verkent. Onze carpartners stellen een reeks indrukwekkende klassieke auto’s en prototypes voor. Bovendien ziet u de adembenemende auto’s die tijdens de ZOUTE SALE by Bonhams worden verkocht. Dompel uzelf onder in de tijdloze allure van deze zeldzame auto’s, die stuk voor stuk het summum van automobiel vakmanschap en design belichamen.

ZOUTE RALLY by stow
De ruggengraat van de ZOUTE GRAND PRIX en misschien wel de zuiverste vorm van passie voor automobiel! De ZOUTE RALLY by stow is veel meer dan een driedaagse rally voor klassieke auto’s.
Degenen die aan de laatste twaalf edities hebben deelgenomen, zijn het er allemaal over eens: het parcours is fantastisch, het wordt professioneel georganiseerd en de sfeer in Knokke-Heist vindt u nergens anders terug.

PRADO ZOUTE by Kindy Capital
PRADO staat voor Premium & Automobile Art Dome. Het is een museum waar de mooiste kunstwerken en auto’s samenkomen. In PRADO ZOUTE by Kindy Capital kunt u de nieuwste modellen ontdekken van onze 21 premium autopartners . Het paviljoen is overdag geopend voor de reguliere tickethouders en ’s avonds enkel voor de VIP-tickethouders. Daar zal het mogelijk zijn om te netwerken met de partners van de ZOUTE GRAND PRIX.

ZOUTE GT TOUR
De ZOUTE GT TOUR is volledig op maat van de gran turismo lifestyle en de wagens die het vertegenwoordigt: moderne en youngtimer GT’s, jonger dan het jaar 2003. Met meer ritten op gesloten circuits waar echte GT-piloten hun magie kunnen uitleven en de paarden onder de motorkap van hun geliefde bolide kunnen ontketenen.

ZOUTE SALE by Bonhams
De ZOUTE SALE by Bonhams is een prestigieuze internationale veiling van zeldzame verzamelaarsauto’s die gehouden wordt in de ZOUTE GALLERY by EY, op het strand voor het Albertplein in Knokke-Le-Zoute.
Deze belangrijke veiling biedt opmerkelijke historische voertuigen, waarvan velen afkomstig zijn uit belangrijke nationale en internationale collecties.
Er zijn vier kijkdagen gepland op 5, 6, 7 en 8 oktober. De veiling zal plaatsvinden op zondagmiddag 8 oktober.

 

2010 © MG Car Club Belgium 2010, All Rights Reserved · website by sliced.be