Inter Classics Brussels wordt verplaatst naar 19,20 en 21 november 2021

Beste MG Car Club Belgium leden en partners,  

Vandaag maken wij bekend dat de zesde editie van InterClassics Brussels wordt verplaatst naar 19, 20 en 21 november 2021. De verwachtingen voor de 2020 editie waren hooggespannen. Nog nooit eerder was de internationale belangstelling van exposanten en bezoekers zo groot. Ook zouden we de 75ste verjaardag van Jacky Ickx, één van de grootste Belgische sporticonen aller tijden, grootst vieren. Toch zijn de aanhoudende onzekerheden rondom het COVID-19 virus te groot om de kwaliteit van de beurs te kunnen garanderen. In samenspraak met sponsoren en stakeholders is om die reden besloten de beurs te verplaatsen naar november 2021.

We hebben ons enorm ingezet om een succesvolle, veilige en verantwoorde beurs neer te zetten en het is dan ook een grote teleurstelling om nu deze moeilijke beslissing te moeten nemen. Echter we zijn ervan overtuigd dat wij volgend jaar samen met alle partners en deelnemers een topeditie van InterClassics Brussel gaan neerzetten. De 2019 editie was de beste editie tot nu toe, maar dit zullen we in 2021 zeker overtreffen.

InterClassics Brussels 2021, van vrijdag 19 t/m zondag 21 november 2021,  blijft in het teken staan van de 75ste verjaardag van Jacky Ickx. Het tweede thema ’65 years Elva – the birth of McLaren’ en de veiling van Noble Auctions zullen volgend jaar eveneens op de agenda staan. InterClassics Maastricht, van donderdag 14 t/m zondag 17 januari 2021, gaat wel door! 

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in deelname? Neem dan graag contact ons op. 

Met vriendelijke groet,

Projectteam InterClassics

Erik Panis, Raymond Mingels, Reginald Wets

2010 © MG Car Club Belgium 2010, All Rights Reserved · website by sliced.be