The European Event of The Year 2024 EEOTY-2024 Luxemburg

De planning is in volle gang!
Beste MG Car Club Belgium leden en partners,

Jullie kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief van het Europese evenement van het jaar 2024 via de website www.mgcarclub.lu.

Hier vindt u informatie over de status van onze planning.

De datum
Zoals aangekondigd houden we de datum van 1 augustus tot en met 4 augustus aan.

Ons basiskamp
We moesten snel een maximum aantal deelnemers bepalen – het moest een beheersbaar aantal zijn. Dus we zijn het eens geworden over een aantal van 250 – 300 voertuigen. Hier in Luxemburg komen niet al te veel hotels in aanmerking, want het gaat niet alleen om het vinden van voldoende kamers, maar ook om de nodige ruimte.

 

Onze keuze viel dan ook al snel op het Parc Hotel Alvisse in Dommeldange, niet ver van de hoofdstad Luxemburg. De locatie van het hotel is ideaal, omdat we van daaruit onze verschillende tours kunnen beginnen zonder door het stadscentrum te hoeven rijden.

 

 

Belangrijk: we hebben speciale tarieven onderhandeld met het hotel. De kamers kunnen na aanvang van de boeking worden gereserveerd met een speciale code. Gelieve nog geen kamers te reserveren.

De accommodatie
U heeft de mogelijkheid gehad om uw wensen aan ons door te geven via het formulier op onze website. Enkele van de verzoeken waren: “Houd het simpel en betaalbaar”. Dat is wat we voor deze bijeenkomst proberen te doen.

 

Om aan uw wensen te voldoen, laten wij de keuze van de accommodatie aan u over – of het nu gaat om een hotel, een jeugdherberg of een camping. Er moet dus voor elk budget iets zijn. Accommodatie is NIET inbegrepen in de prijs.

 

 

Voor de start van de inschrijving stellen wij de alternatieve hotels samen, zodat u een keuze kunt maken. We hebben bijvoorbeeld ook hotels met parkeerplaatsen in de garage geselecteerd, die voor sommigen van u zeker interessant zullen zijn.

Het programma
Daar werken we hard aan. Het plan is dat we voor de eerste dag, donderdag, samen met de verschillende naburige clubs een rally naar Luxemburg organiseren. Verdere informatie over de rally wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

 

Voor vrijdag hebben we een gemeenschapsdag voor ogen waarop we alle deelnemers op één plek zullen verzamelen en verschillende activiteiten zullen aanbieden. Zaterdag, wanneer alle deelnemers er ten laatste zullen zijn, staat in het teken van een rit door Luxemburg. De laatste tours voor vrijdag en zaterdag blijven een verrassing en worden bij de start van de boeking bekendgemaakt.

 

 

Start van de boeking
We zijn van plan om de reserveringen op 30 november te openen. Daarvoor presenteren we het programma op de internationale MG Manager Conference begin november en maken we verdere details bekend. Vanaf half november heb je het programma beschikbaar en heb je twee weken de tijd tot de inschrijving start. We laten je dit ruim van tevoren weten.

Dat is alle informatie die we op dit moment hebben.

 

Als kleine teaser nodigen we je uit om een kijkje te nemen op de pagina’s van www.visitluxembourg.com. De Luci Magazine – Special Grand Tour laat je ook de mooiste delen van het land zien op verschillende routes.

 

 

 

We nemen snel contact met je op,
Het organisatieteam van EEOTY Luxemburg

 

MG Car Club Luxemburg

2 rue des champs, 8826, Perlé

Dit bericht is naar ………………gestuurd omdat u zich hiervoor heeft aangemeld via de website www.mgcarclub.lu. Mocht dit niet het geval zijn, dan bieden wij onze excuses aan.

U kunt zich hier afmelden voor de lijst.

 

 

 

2010 © MG Car Club Belgium 2010, All Rights Reserved · website by sliced.be