Driedaagse Ardennen uitstap ” De Laars van Henegouwen” vrijdag tot zondag 4 – 5 – 6 oktober 2024

Driedaagse Ardennen uitstap ” De Laars van Henegouwen ” vrijdag tot zondag 4-5-6 oktober 2024 

UITNODIGING: OP DE ONTDEKKING IN DE LAARS VAN HENEGOUWEN 4,5 en 6 oktober 2024

Op de ontdekking in de Laars van Henegouwen.

Op 4,5 en 6 oktober neemt uw MG-Club u mee naar een ietwat onbekend gebied maar zo pittoresk en groen. Hier ruikt het al naar de Ardennen. Onderweg is er ook heel wat te zien, zo brengt de route ons onder meer langs meren met hun prachtige fauna en flora, naar het bieren prinsenstadje Chimay, en langs oneindige bossen met hun kleurrijke herfsttinten.

We verwachten u op vrijdag 4 oktober tussen 12 en 13 uur voor de lunch, aan het “Golden Lakes Village” hotel (4 sterren) 51 Route de la Plate Taille, 6440 Boussu-Lez-Walcourt. Dit hotel is gelegen aan de oevers van het grootste meer van België, Lac de l’Eau d’Heure (meer dan 50.000.000 m3 ) . In dit prachtige kader zullen we 2 nachten logeren.

Op het circuit van Chimay nemen we deel aan een test met een gematigde snelheid. Wij eindigen onze rit met een CHIMAY blonde aangeboden door de gereputeerde brouwerij. Langs kleine schilderachtige dorpjes rijden we naar Viroinval en zijn mooi “Park O “.

In “Brasserie des Fagnes “in Mariembourg kunnen we proeven van hun plaatselijk gebrouwen biertjes. Een bezoek aan de karting des Fagnes geeft de kans aan de durvers om een spannende kart-ervaring te beleven. (facultatief)

’s Avonds vertoeven we in een van de vele zaken die deze regio rijk is.

De zondagsrit stuurt ons langs kronkelende rustige wegen naar een dorpje aan de grens met Frankrijk waar we een plaatselijke specialiteit kunnen proeven, gevolgd door de lunch. Na de koffie sluiten we onze driedaagse oldtimerrit af.

Goodybags en andere gadgets worden u aangeboden als aandenken, evenals een rallyplaat, roadboek en nuttige infos over de regio.

We voorzien een budget van 900 € per koppel voor 2 nachten in het 4 sterrenhotel.

Golden Lakes Village, 2 X ontbijt, 3 X middagmaal en 2 X avondmaal (exclusief dranken). Verblijfstaks inbegrepen (1,5 € /dag ).

Leden die wensen deel te nemen gelieve zich in te schrijven voor 27/07/2024.

Inschrijvingen zijn beperkt tot 20 wagens (we hebben al de kamers moeten reserveren) dus wees er snel bij.

Infos: Gelieve  bij inschrijving het voorschot van 450€  te storten op rekeningnummer BE14 0003 1821 6883 van Michel Carlier  met de  vermelding van de deelnemers namen, type wagen en kenteken.

Inschrijven zonder onmiddellijke betaling van het voorschot is niet mogelijk.

Het saldo van 450€ te storten voor 20/09/2024

Alle bijkomende info of vragen via e-mailadres van Michel Carlier Email : gilainmichel@gmail.com of  GSM n° 0475/457757

Geen supplement voor een eenpersoonskamer.

Onze dank voor de steun aan: MOTUL, Garage DEVISCH, De Roste Muis, Chains & Wheels – Bike2Fix Lievegem (lid van onze MG Club), CHIMAY Auberge de Poteaupré Le Syndicat d’Initiative de la Ville de CHIMAY, Toerismehuis Pays des Lacs, Anglo Parts (F Ghyvelde ).

Michel & Marie-Rose en Daniel

 

2010 © MG Car Club Belgium 2010, All Rights Reserved · website by sliced.be