Een leuke ervaring voor alle MGF – TF fans

Een leuke ervaring voor alle MGF – TF- fans

 Nu we wat meer tijd aan de computer spenderen, heb ik in Nederland een leuke ontdekking gedaan voor MGF-TF wissel- en onderhoudsstukken: de firma COWA (bij Roermond) waar 2 MG-fanatici u helpen.

Ik wou mijn oude versleten, plastieken achterruit van mijn F vervangen door een glazen. Na wat zoekwerk op het internet vond ik naast de meest gekende verkopers een bedrijf dat wel op de verkoopsite “Tweedehands” terug te vinden is maar voor de rest vrij discreet is.

Na wat heen en weer gemaild en gebeld te hebben, ben ik zaterdag laatstleden naar Roermond gereden.

Via de GPS heb ik de locatie vlot gevonden en je ziet al van ver dat het een MG-walhalla is: er staan minstens een 30-tal MG’s buiten en een twintigtal binnen, al dan niet op een brug. En dan spreken we nog niet van de rekken vol nieuwe of tweede- handsonderdelen!

Het onthaal was, naar Limburgse gewoonte, zeer joviaal: koffie en taart. Al mijn stukken waren op voorraad, de prijzen zijn meer dan correct en sommige onderdelen heb ik er gewoon bijgekregen (reservewiel met nieuwe band + bevestigingsbout (mijn TF had een zelf-herstelkit).

Als je gaat, neem de tijd want je geraakt aan de praat met de mensen van COWA, Pieter-Jan, Roland en al de anderen, en voor je het beseft, is het sluitingstijd.

Al met al een aanrader!

Patrick Van Gelder  

E-mailadres COWA CAR PARTS: cowacarservice@ziggo.nl    

 Website link COWA CAR PARTS:  https://www.cowacarparts.com/

 COWA Veldweg 2b, 6075 NL, Herkenbosch, Nederland 

2010 © MG Car Club Belgium 2010, All Rights Reserved · website by sliced.be