MG LIVE!! UITGESTELD TOT 2022

MG LIVE !! UITGESTELD TOT 2022

MG LIVE UITGESTELD TOT 2022

MGLive! uitgesteld tot 2022.
De MG Car Club moet met spijt aankondigen dat MGLive! die gepland staat in juni aanstaande, is uitgesteld tot 2022 en dat al het ticketgeld dat werd vastgehouden voor bezoekers van vorig jaar nu volledig wordt terugbetaald.

Het Race Championship van de MG Car Club is nog steeds van plan om in het weekend van 12-13 juni 2021 een racebijeenkomst op het circuit te houden, maar zal zich ertoe verbinden de richtlijnen van de regering en Motorsport UK te volgen over de vraag of toeschouwers al dan niet zijn toegestaan.

De huidige pandemie legt nog steeds strenge beperkingen op aan ons leven en het vermogen van de MG Car Club om evenementen te organiseren en te organiseren. Hoewel we enige hoop in zicht hebben met de uitrol van het vaccin, is het duidelijk dat er nog een weg te gaan is. De MG Car Club werd daarom geconfronteerd met enorme onzekerheid over ons vermogen om de schaal en kwaliteit van het evenement te bepalen dat die bezoekers van MGLive! geniet en verwacht.

De MG Car Club heeft uitvoerige besprekingen gevoerd met Silverstone en andere evenementpartners om geschikte opties te vinden om het evenement te organiseren, maar gezien de huidige onzekerheid over de tijdlijn voor het opheffen van beperkingen op openbare bijeenkomsten, werd het passend geacht om ervoor te zorgen dat alle kaarthouders van het evenement in 2020 kregen nu een terugbetaling. Alle reeds gekochte toegangskaarten, campingpassen en exposantenboekingen voor het evenement van 2020 worden nu terugbetaald.

Het restitutieproces is automatisch en er is niets dat kaarthouders hoeven te doen. U ontvangt al het geld dat is betaald op de bankrekening die oorspronkelijk werd gebruikt om de tickets te kopen, vóór eind februari 2021. Even geduld terwijl het team van Kimber House de transacties afhandelt.

Het evenemententeam van de MG Car Club begrijpt volledig dat bijeenkomsten en evenementen zoals MGLive! zijn buitengewoon belangrijk voor de MG-gemeenschap. Dus in juni zal MGLive niet plaatsvinden! zoals wij die kennen, werkt de club aan een alternatief evenement in samenwerking met andere prominente autoclubs om later dit jaar de krachten te bundelen om u een gedenkwaardige gelegenheid te bezorgen. We hopen dat dit op een punt in het jaar zal zijn waarin de beperkingen voldoende zijn opgeheven om eraan te kunnen voldoen. Binnenkort wordt er meer nieuws over dit evenement bekend, dus houd deze ruimte in de gaten!

Bovendien zal de MG Car Club het succesvolle MG Social-evenement in Gaydon vorig jaar uitbreiden en heeft een voorlopige datum vastgesteld op 2 oktober 2021. We hopen dat jullie allemaal bij ons kunnen komen.

Lauran Gallacher, Assistant General Manager van de MGCC zei:

“We blijven ons inzetten om de Britse regering en het advies van Motorsport UK op te volgen. We weten dat de MG-gemeenschap enorm teleurgesteld zal zijn, maar in het licht van de huidige onzekerheid rond het opheffen van beperkingen, hebben we de zeer moeilijke beslissing moeten nemen om het evenement uit te stellen tot 2022. De wereld blijft geconfronteerd met een ongekende situatie en wij zullen nu onderhandelingen beginnen om zo snel mogelijk een toekomstige datum te verzekeren.

Het huidige overheids- en volksgezondheidsadvies stelt dat alle niet-essentiële sociale contacten met andere mensen in de nabije toekomst moeten worden vermeden.

De MG Car Club bedankt haar leden voor hun geduld en begrip in deze uitdagende tijden.

BELANGRIJK:
De MG Car Club vraagt ​​specifiek dat, in eerste instantie, bezoekers die geboekt zijn om bij te wonen, in dit stadium geen contact met ons opnemen over restitutie. De MG Car Club betaalt alle kaarthouders terug, maar het proces kost tijd. Als u echter denkt dat u op 1 maart 2021 geen restitutie heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via office@mgcc.co.uk. Zoals veel organisaties zijn de kantoren van de club in Kimber House in Abingdon momenteel gesloten voor bezoekers en een groot deel van het team werkt op afstand, dus wees geduldig als u het kantoor belt of via e-mail informeert, aangezien de MG Car Club veel correspondentie heeft. in de huidige situatie.
Het orgineel bericht kan u raadplegen via deze link: https://www.mgcc.co.uk/mglive-postponed-until-2022/

2010 © MG Car Club Belgium 2010, All Rights Reserved · website by sliced.be