Beachmeeting

0000121582-afbeelding-006Om ongeveer 9 uur aangekomen op de zeedijk stonden er al veel MGkes in de regen.
 
Binnen in De Raan was het druk met veel oude bekenden, maar er waren ook weer nieuwe gezichten.  Na de koeken en koffie kregen we uitleg van Danny over de rit.
 
Het vertrek begon behoorlijk nat,  maar onze MGkes konden erdoor.
Wat is er veel veranderd in Knokke sinds eind de jaren zestig, begin de jaren zeventig toen we regelmatig de dancings bezochten zoals EL GRINGO en de 050.  Na Wittekerke en Het Zoute ging het richting  t Zwin, waar we een drankje aangeboden kregen en moesten raden hoeveel schelpkes er in de bokaal zaten (niet gemakkelijk).
 
De GraafJansdijk ken ik ook nog van vroeger, daar reden we altijd over als we naar The Ranch en De Hoeve gingen in Het Zoute. Na de stop reden we via Oosthoek, Hazegrass richting Olland. Door Cadzand, Nieuwvliet naar de middagstop Golfclub in Oostburg waar de broodjes in het club-gebouwtje lekker smaakten. 
 
Na de middagpauze ging het langs mooie baantjes naar Sluis waar we de letter moeilijk konden vinden tussen het vele volk, maar toch erdoor geraakt. Tegen Draaibrug moesten we het wedstrijd-formulier inleveren bij Miange.
 
Daarna reden we via Aardenburg en Heille richting Belgie. Aan de grensovergang De Tol moesten we nog even (inklaren), in Cafe De Beurs. Toen konden we weer verder rijden richting st. Rita en Moerkerke. In de Predikherenstraat werd de onderkant van de MG nog even gekuist, zodat  we naar het eindpunt konden rijden.
 
Toen ik afscheid wou nemen van Jose,(want ik had niet ingeschreven voor de BBQ) kreeg ik te horen dat ik niet mocht vertrekken, en dat het belangrijk was. Toen hij zei waarom, ben ik blijven wachten op de prijsuitrijking. Toen bleek dat ik de eerste prijs had gewonnen.
 
Nogmaals mijn hartelijke dank aan: Nelly en Danny, Miange en Jose. Het was een prachtige rit.

Adriaan
 

2010 © MG Car Club Belgium 2010, All Rights Reserved · website by sliced.be