De nieuwe MG4: Switch to Electric!

Deze mail werd in samenwerking met MG geschreven,
en vertelt jou meer over hun nieuwe elektrische en hybride voertuigen.


De nieuwe MG4: Switch to Electric!
Klaar voor een elektrische start?Meer rijbereik. Meer stijl. Meer ruimte. De nieuwe MG4 Electric is een compacte hatchback zonder compromissen. Hij is ontworpen om de elektrische auto te democratiseren en beschikt over de modernste functies en slimme technologie. Hij is niet alleen milieuvriendelijk, maar maakt ook indruk met zijn stilte. Met een rijbereik tot 450 km (WLTP) is hij ideaal voor alle dagelijkse verplaatsingen, weekenduitstapjes en zelfs langere reizen met het hele gezin. Meer weten?
Klik hier > 

Marvel R: 100% elektrisch en pure klasse!

Rij zonder zorgen met 7 jaar totale garantieDe MG MARVEL R Electric is een volledig elektrische SUV en richt zich op een nieuwe generatie bestuurders die op zoek zijn naar een innovatief design, een rustgevende manier van rijden en unieke prestaties, maar ook naar een geruststellend rijbereik en de mogelijkheid om de batterij snel op te laden!

Benieuwd naar meer? Klik hier >  

MG ZS: Nog niet volledig klaar voor volledig elektrisch rijden? MG heeft ook een Plug-in Hybrid en benzinemodellen in het aanbod! Ben je op zoek naar een ruime gezinswagen en nog niet klaar voor elektrisch, ontdek dan zeker de ZS in benzineversie. Een wagen die in de versie LUX volledig is uitgerust voor een zeer aanvaardbaar budget. Ontdek de MG ZS > 


VAB-ledenvoordeel

Speciaal voor VAB-members, bij aankoop van een MG voor eind juni 2023, een vintage MG sporttas cadeau!


© VAB 2023 – Pastoor Coplaan 100, 2070 Zwijndrecht – 

 De nieuwe MG4: Switch to Electric!

2010 © MG Car Club Belgium 2010, All Rights Reserved · website by sliced.be