EUROPEAN EVENT OF THE YEAR 2020 (+1) GEANNULEERD

EUROPEAN EVENT OF THE YEAR 2021 GEANNULEERD

Beste MG Car Club Belgium leden en partners,                                                                   Niemand kan vandaag met zekerheid zeggen dat het evenement in augustus kan plaatsvinden. Het organisatieteam heeft daarom unaniem besloten om het European Event 2020 (+1) af te gelasten! Alle deelnemers krijgen hun deelnamekosten terugbetaald! Lees de volgende regels aandachtig door! Ze bevatten alle informatie!                               Beste deelnemers van het Europese evenement,
Sinds enkele jaren plannen we het grote verjaardagsevenement voor de MG Car Club Duitsland in de vorm van een Europees evenement. Toen het evenement in oktober 2019 na 89 minuten volgeboekt was, kende onze vreugde geen grenzen en keken we uit naar de datum. Nou, we weten dat het niet zoals gepland in 2020 kon plaatsvinden en we hebben allemaal gehoopt op een beter 2021.

Nu, eind april ’21, is de wereldwijde pandemie wanhopiger dan een jaar geleden, ook al geeft de trage voortgang van de vaccinatie enige hoop.

Natuurlijk hielden we de hele tijd de situatie in de gaten en vroegen we ons keer op keer af of het mogelijk zou zijn om in augustus 2021 samen te komen met 300 auto’s en meer dan 600 mensen uit heel Europa en het buitenland?

Dit lijkt ons momenteel onvoorstelbaar. Het Europese evenement gedijt op gezelligheid, samen zitten en persoonlijke uitwisseling. Dit is momenteel niet mogelijk. De bijeenkomst zou niet zijn wat we ons allemaal voorstellen en kennen.
We hebben daarom de volgende risico’s geanalyseerd:

1. Zorgen voor de gezondheid van deelnemers en helpers
Zeker de topprioriteit tegenwoordig. Eten in verschillende tijdsbestekken, alleen gevaccineerde mensen toelaten of elke ochtend een zelftest?
Een hygiëneconcept voor meer dan 600 mensen in één ruimte voor het avondeten leek ons of het hotel niet haalbaar.

2. Voorkom financiële risico’s voor de club
Een korte annulering van het evenement of te veel annuleringen door de deelnemers zouden hebben geleid tot hoge claims tegen de MGCC. Dit moet worden voorkomen.

3. Het geldende reisreglement van de deelnemers in augustus
Mogen de deelnemers überhaupt vertrekken en doorreizen? Zoekwoord “quarantaine”.

4. Terugbetaling van het deelnamebedrag
Hoe moeten we omgaan met deelnemers die niet meer willen komen, hoewel het mogelijk zou zijn? Een volledige terugbetaling zou onze berekening ongeldig hebben gemaakt. Alleen een gedeeltelijke terugbetaling aan de deelnemers zou waarschijnlijk tot een golf van protesten hebben geleid.

5. En andere onopgeloste vragen zoals:
Wat gebeurt er als er direct voor aanvang van het evenement weer restricties worden opgelegd, maar de deelnemers al onderweg zijn?
Wat als er echt besmettingen zijn onder de deelnemers?

Veel vragen waar momenteel geen antwoord op is of die financieel niet voorgelegd kunnen worden. Niemand kan vandaag met zekerheid zeggen dat het evenement in augustus kan plaatsvinden.

Het organisatieteam heeft daarom unaniem besloten om het European Event 2020 (+1) eindelijk af te gelasten!
Alle deelnemers krijgen hun deelnamekosten terugbetaald! Lees de volgende regels aandachtig door! Ze bevatten alle informatie!

Wat moet ik doen:
1. Annuleer het geboekte hotel!
a) Boekingen die zijn gemaakt via onze boekingslink vanaf de toewijzing in het Maritim Hotel worden automatisch geannuleerd.
b) Als u via andere platforms of direct bij het hotel heeft geboekt, moet u zelf annuleren! In sommige gevallen heeft het hotel al annuleringen verzonden.
c) Alle andere hotels via de link van de toeristische dienst moeten ook door jou worden geannuleerd!

2. Vul het vergoedingsformulier volledig in!
Er zijn drie vergoedingsformulieren op https://mgcc-eeoty2020.de/. Vul het formulier dat geldig is voor uw land (EU, niet-EU of Australië) volledig in.
Na ontvangst van het terugbetalingsformulier maken wij het deelnamebedrag binnen enkele weken over. Bankkosten zijn voor rekening van de ontvanger. We zullen er alles aan doen om snel uw geld terug te krijgen, maar geef ons alstublieft wat tijd.
Let op: Op dit vergoedingsformulier heeft u de mogelijkheid om een deel van de vergoeding af te zien en de MG Car Club een donatie te sturen voor de reeds gemaakte organisatiekosten. Erg bedankt!

We zijn er zeker van dat u deze beslissing allemaal begrijpt, maar we zijn net zo verdrietig als wij. We hopen je snel weer te zien op een ander evenement en geven nu het stokje door aan het EEotY2022-team in België …

Blijf gezond!
Het organisatieteam
Michael Benecke | Peter en Irene Forstner | Günter Graskamp & Anja Pilz | Klaus Harthof | Rainer Kirschnek | Dietrich & Conny Krahn | Andreas Pichler en Dagmar Bardelmeier | Stephan Pröpsting | Stefan & Heike Salzmann | Maak plaats voor verlegen | Kurt en Lisa Schneider | Jürgen Ulomek en Heidi Stürmer | Ralf & Evelyn

2010 © MG Car Club Belgium 2010, All Rights Reserved · website by sliced.be