Panoramatour

panoramatour-2012_9619

Onze eerste rit als aangeslotenen !!!op een mooie zonnige oktober morgen gingen we met onze MG F van 1999 riching Mater om onze eerste rit met de MG club belgié mee te rijden.Goed op tijd aangekomen in Mater en na een parkeerplaatsje aan de kerk ingenomen te hebben en nadat we wat andere MG’s  bewonderd hadden zijn we ons gaan aanbieden  aan de inschrijvingstafel.  Daar werden we verwelkomd door twee heel vriendelijke mannen die ons onmiddellijk gerust stelden en al uitleg gaven over de te volgen route en over de werkwijze van het roadboek met bolleke pijltje ! Daarna een plaats gevonden aan een van de twee (lange) tafels voor onze lunch.  Een leuke babbel gehad met de mensen links en rechts van ons en ook weer een kleine opleiding over het roadboek, wat zeer nuttig was.

Rond één uur zijn we dan aan onze rit begonnen . In het begin wat wagens gevolgd, maar al snel zelf uitgetest hoe we het roadboek moesten volgen en dat lukte vrij goed.  De eerste kilometers hebben we niet veel kunnen genieten van de  mooie uitzichten die de panoramatour ons bood, door het concentreren op de te volgen weg maar na enkele tientallen km was dat al veel beter.  Tijdens de stop met een hapje en een drankje  wat info gekregen over het onderhoud, en enkele nuttige tips die ons kunnen helpen om vele jaren te genieten van onze MG zonder al te veel problemen.  Het vervolg van de rit is ook nog goed verlopen , enkel de laatste 10 km hebben we ons dak moeten sluiten voor een hevige Belgische regenbui.
Tijdens het lekkere kaasbuffet  toffe mensen leren kennen en  nog nagepraat over deze leuke dag in de Zwalmstreek met allemaal mensen met één grote passie …… de MG.

Daarna zijn we terug naar Lier gereden met een gelukkig gevoel en al aan’t denken aan onze volgende rit met deze toffe club. Gr Freddy en Chris.

2010 © MG Car Club Belgium 2010, All Rights Reserved · website by sliced.be