BRUSSELS AUTO SHOW – 17-21 JANUARI 2024 – BRUSSELS EXPO

Kom van 17 t/m 21 januari naar Brussels Auto Show, het grootste auto-evenement in de Benelux! Ontdek 50.000 vierkante meter aan automotive spektakel in 5 Paleizen met onder andere: hypercars, supercars, showcars, mobility congressen, motoren, trucks én een adembenemende ‘Car Catwalk’ in Paleis 5. Beleef de primeur van een nieuwe traditie in Brussel tijdens de eerste editie van de nieuwe Brussels Auto Show.
 

Met een oppervlakte van 50.000 vierkante meter, belooft dit evenement in januari niet alleen het ultieme dagje uit voor autoliefhebbers, maar ook voor het hele gezin te worden. Bewonder de mooiste auto-, motor- en truckcreaties, niet alleen op themapleinen en bij diverse stands, maar ook op de schitterende 1,5m hoge en 80 meter lange Catwalk in Paleis 5. Maak je op voor een ontmoeting met jouw favoriete special guests, waaronder de Britse supercar-vlogger Shmee150, de grootste Nederlandse YouTuber Enzo Kol en POG uit België. Uiteraard nemen zij hun eigen of zelfs meerdere supercars mee! Daarnaast zag je nog nooit zoveel hypercars, van soms meer dan 4 miljoen euro, bij elkaar als tijdens deze eerste editie van BAS. Maar er is meer! Tijdens de doordeweekse dagen vinden diverse mobility congressen plaats, terwijl de andere dagen in het teken staan van het ontdekken van mobiliteit, laadsystemen en de nieuwste technologische ontwikkelingen. En op alle dagen is er veel aandacht voor e-sports, gaming en lifestyle.

De Brussels Auto Show opent op woensdag 17 januari met een exclusieve Preview Night, inclusief de mogelijkheid voor een VIP-arrangement. Mis de speciale nocturnes niet op donderdag 19 en vrijdag 19 januari, en geniet in het weekend van de BAS die van 10.00 tot 18.00 uur open is. Bij BAS geldt: hoe eerder je je tickets bestelt, hoe voordeliger. Maar wees alert, want VOL=VOL. Reserveer nu al jouw tickets per dag en tijdslot en verzeker jezelf van een onvergetelijke ervaring op de Brussels Auto Show!

2010 © MG Car Club Belgium 2010, All Rights Reserved · website by sliced.be