Ritverslag Voyage en Ardennes 2009

Voyage en Ardennes

Hallo Marina en Christian.

We konden drie prachtige, zonnige dagen toeren door de mooie streek van de Frans- Belgische Ardennen dank zij het werk van Marina en Christian. Zij hebben voor ons al die mooie baantjes uitgezocht en op een correcte roadbook geplaatst.
Zij zochten ook een zeer goed mooi hotel en meerdere plaatsen uit om goed te eten.
De bezoeken aan de burcht, het kasteel en de Grès de la Roche beviel ook veel deelnemers.
Hartelijke gelukwensen en dank aan de inrichters.
Ilse en Wim

Een ongelooflijk 3 daagse, begon met een stralende en eindigde met een stralende zon. Aan de start kregen we allen een meiklokje voor goed geluk, na een mooie rit s’morgens hebben we genoten van een fantastische lunch in een prachtige lokatie, na de middag nog meer prachtige route’s tot we aankwamen in het Kasteel van Sedan, waar we met open mond stonden te kijken, was dit ons Hotel? Luxe en nog eens luxe. Na een gastronomisch avondmaal was er een fakkeltocht in het kasteel met als afrondertje een pintje in de bar, na een goede nachtrust, een ontbijt om U tegen te zeggen, niks ontbrak, van warm naar koud alles erop en eraan.
2e dag een korte briefing, en we reden langs mooie wegen, bossen, dorpjes zonder problemen, roadbook foutloos, een pracht van een kasteel gaan bezoeken, en daarna een stevige lunch op een prachtboerderij. De route terug naar Ons kasteel verliep vlekkeloos, s’avonds terug een gastronomische maaltijd met een afsluitertje in de bar.
3e dag uitgebreid luxe ontbijt, Marina en Christian, hartelijk dank, we hebben helaas afscheid moeten nemen, maar zullen dit nooit vergeten.
Een dikke proficiat,
Hendrik en Joske
ardenne_2009-216

Week end super bien organisé, fait la connaissance d’une bande de copain sympa, si c’est à refaire on repart demain (la TC est nettoyée et le filtre à huile et le tube du pot d’échappement ont été refixés comme il se doit c.à.d. sans fil de fer, fil aimablement mis à disposition par des bénévoles). De plus nous avons appris que FMR n’est pas égale à une gym cana dans le bois.
Super goed  georganiseerd WE, mooi hotel + een bende gezellige nieuwe vrienden erbij. Ondertussen hebben we geleerd dat FMR niet gelijk is aan het volgen van een bosweg waar de quads je tegemoet komen.
Mvg Regine en Patrick

Beste MARINA & CHRISTIAN,
In één woord: formidabel !
Zowel het road book, de lunches , diners en het hotel waren uitstekend !
Wat wij ook uitermate aangenaam vonden , waren de diverse bezoeken aan de kastelen en aan de pottenbakkerij. Prima formule : rijden langs mooie bochtige wegen, cultuur opsnuiven en op tijd en stond een hartige versterking voor de innerlijke mens.
P.S. Een of ander vogeltje fluisterde in mijn oor : in 2011  …………………  !!
Met dankbare groeten, Viviane & Johan.
.
We zeggen : een ZEER geslaagd weekend
ambiance, lekker eten, prachtig weer, mooie ritten, goede logies.
Kortom : ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR.
DANK U WEL MARINA  VOOR JE INZET!
groetjes WILFRIED     MARIE-ANNE

We zijn veilig en wel thuis gekomen. Wat het verslag betreft van de drie dagen : het was gewoon, prachtig, mooi lekker eten, alles was  tot in de puntjes verzorgd ; daarom een welgemeende proficiat aan Marina en Christian.
Goedele en Johan.

2010 © MG Car Club Belgium 2010, All Rights Reserved · website by sliced.be